Ponedeljak, 19. dec 2016. u 12:04

Vesna kod Trampa, misica u klubu!

Dok je Vesna Jugović ovih dana u Americi gde prisustvuje izboru za „Miss World“ a predviđeno je da se sretne i sa svojim prijateljem, novoizabranim predsednikom SAD Donaldom Trampom, aktuelna mis Srbije Anđelija Rogić subotnju noć provela je u prestoničkom klubu „Gotik“.

Vesna kod Trampa, misica u klubu!
I mada bi neko pomislio da se mlada lepotica predala noćnom životu u odsustvu predsednice kompanije, istina je zapravo da je tamo bila poslom.

Naime, zvanično najlepša Srpkinja bila je zvezda modno muzičkog događaja koji je producirala Jugovićeva, a koji je na veče preneo stil i glamur noćnog života svetskih prestonica zabave u Beograd.

Posetioci u klubu koji je bio ispunjen do poslednjeg mesta uživali su u najvećim hitovima, fantastičnim svetslosnim efektima a mogli su da vide i spektakularan performans u kome su lepotice nosile modele Bate Spasojevića.


Slavni dizajner koji je nedavno svoju kolekciju predstavio i u Njujorku, i u našu prestionicu doneo je duh svetskih metropola i otvorio program koji će iz vikenda u vikend mešati modu, lepotu i glamur sa muzikom i provodom, doneti novu vrstu zabave u Beograd i tako ga približiti Londonu, Parizu, Las Vegasu...

Sve ovo odigralo se pod budnim okom Adriane Čortan koja je bila reditelj događaja i popularnog pevača Bojana Marovića koji je sa prijateljima uživao u jednom od separea.

Čitav performans, pod nazivom „Saturday essence“ oduševio je publiku koja je potom nastavila da u „Gotiku“ uživa do sitnih jutarnjih sati.
Foto: Igor Mađinica

Postavi komentar


0/1200Najave

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>