Utorak, 27. dec 2016. u 23:00

Od ove srede Maja Louis uživo sa bendom u Terminalu

Kada je noć još mlada i društvo se okuplja da se uz čašu dobrog pića ili laganu večeru opusti i zagreje za party do kasno u noć, nema boljeg mesta od Vračara koji svojim šarmom pretvara Beograd u evropsku lepoticu i Terminal Gastro bara u samom srcu Vračara sa najlepšim pogledom na Hram Svetog Save.

Od ove srede Maja Louis uživo sa bendom u Terminalu
Ove zime Terminal je pripremio repertoar dešavanja za svako veče od utorka do nedelje. Svakog utorka od 21h Martina Vrbos uživo peva najpoznatije džez i pop hitove.

Od ove srede u Terminalu Maja Louis sa prijateljima izvodi stare i nove domaće i strane hitove, obradjene originalno u latino i fank zvuku. Maja je od svog oca nasledila izuzetan raskošan talenat i njena muzika je fuzija najrazličitijih stilova baš kao i jelovnik restorana koji više liči na mapu sveta nego na klasičan jelovnik.

Četvrtak je veče rezervisano za DJ Alesa a petak za DJ Pecu koji uvek prave sjajnu atmosferu uz zvuke haouse-a i melodic deep-a i disco.

Na sam dan dočeka 31. 12. - biće organizovana dnevna žurka sve do 20h - all day party uz prigodne kanapee, koktele i DJ Pešuta a za reprizu novogodišnje noći otkrijte degustacioni meni jednog od najboljih evropskih kuvara, kulinarskog olimpijca Aleksandra Ilića po specijalnim promotivnim cenama i uživajte uz dobar ritam i DJ Miloša Jeftića.


Dobrodošli!

Za dodatne informacije: 062 800 20 17
www.terminalgastrobar.rs
Foto: Promo

Foto galerija

Postavi komentar


0/1200Najave

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>