Petak, 24. jun 2011. u 13:29

Jelena Karleuša sprema novu provokaciju za crkvu?

Jelena Karleuša obradovaće svoju publiku pesmom "Nova religija" koja će biti premijerno izvedena u nedelju, 26. juna u finalu Velikog brata.

Jelena Karleuša sprema novu provokaciju za crkvu?

Ljubav, mir, tolerancija


"Mala od skandala" se u javnosti deklarisala kao ateista, pa su već počeli da nagađaju da će Jelena u ovoj pesmi možda provocirati crkvu i njene običaje.

"Na mom oltaru neka me spale i moj pepeo pospu po telu tvom ", deo je teksta pesme "Nova Religija". Ovo nije prvi put da se JK igra religijom. Za novu pesmu, koja se već najavlje kao hit leta, stihove je napisala Marina Tucaković.

Iako se detalji o novom singlu kriju od javnosti, Karleuša nije mogla da odoli, pa je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži "fejsbuk" podelila jedan deo teksta.

- Evo, otkriću vam da se i u mojoj novoj pesmi bavim ljubavlju, pomirenjem i tolerancijom. Pesma se simbolično zove "Nova religija" - bilo je jedino što je popularna JK želela da kaže o ovoj temi. Ostaje da čekamo "Velikog brata".

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (1)

Neregistrovan korisnik
Kakav ateista ,nema toga ili si vjernik ili satanista.Uostalom ako ne vjeruje u Boga zašto da dira u njega i vjeru.
24. jun 2011. u 20:07

Trač

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>