Nevena Božović promovisala spot i pesmu "Bal"

" Presrecna sam kako je spot ispao , drago mi je sto je Milos Bikovic pristao da se pojavi u spotu i sto smo u toku saradnje , dosli na ideju da Milos i rezira spot. Saradnja sa njim je za mene dragoceno iskustvo.

(old_image)

Nevena: Hvala svim mojim saradnicima koji su uz mene od mog početka, i Aleksandri Milutinović i Darku Dimitrovu na predivnoj pesmi ."
Jedan od najtalentovanijih i najpriznatijih mladih glumaca kod nas, Miloš Biković, pored pojavljivanja u spotu, preuzeo je i ulogu reditelja.

Miloš Biković: ''Do Nevenine i moje saradnje je došlo preko zajedničkih prijatelja. Podržavam njen rad. Do ideje, da pored muške uloge i režiram spot, došlo je spontano. Razgovarali smo u kom pravcu bi trebao da ide scenario, u jednom trenutku me je producent pitao da li nama uopšte i treba reditelj. Pristao sam da režiram i nadam se da ćete biti zadovoljni finalnim proizvodom."
Nevena je, na oduševljenje prisutnih zvanica, optevala par pesama uživo uz pratnju Aleksandre Milutinović.
Zvanice su uz pesmu, dobru atmosferu i degustaciju vina vinarije "Zvonko Bogdan" uživale do duboko u noć, Neveni su podršku pružili: Dragana Mićalović, Jelisaveta Oraščanin, Viktor Savić, Kristina Radenković, Tamara Paunović i Ines Jevrosimović sa ćerkom Tarom , Aleksa Jelić, Davor Jovanović, Saška Janković, Ivan Petrović i mnogi drugi .

SPOT :

REŽIJA : Miloš Biković
Producent: Ljubomir Dorontić
Direktor Fotografje : Dušan Grubin
Stilista : Vanja Pantin
Šminka /frizura : Aleksandar Djikić

Pogledajte još