Putovanja

Jako je lako: 5 PRAVILA PAKOVANJA za odmor iz snova

Ostavite komentar

Znači, SVIMA nam se desilo da stignemo na odredište, kad ono: gde su mi gaće, čarape, pa ni četkicu nemam, jao i punjač ostade kući!

Prodali i sve i krenuli na put oko sveta sa mačkom: Evo šta su sve doživeli (FOTO)

Ostavite komentar

Met i Džesika Džonson, koji imaju po 32 godine, odlučili su da prodaju svge što imaju i krenu na put oko sveta sa svojom mačkom. Obišli su svet i videli svašta,a ovo su hajlati njihovog putovanja.

PRIPAZITE NA PONAŠANJE u ovih 15 zemalja: čak možete biti uhapšeni!

Ostavite komentar

Istina, svet je pun neobičnih i nelogičnih zakona, međutim, u nekim zemljama se određene vrste ponašanja smatraju vrlo nepristojnim, čak i sramnim.

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Fascinantni pejzaži Evrope

Ostavite komentar

Fotografa Kilijana Šenbergera su bajke braće Grim inspirisale da pođe na put kroz Evropu i pokuša da nađe slike koje ga podsećaju na te bajke.

Ovo su najlepše biblioteke sveta (FOTO)

Ostavite komentar

Britanski akademik dr Džejms Kempbel posetio je više od 80 biblioteka u više do 20 zemalja za potrebe nove knjige “The Library”, koja predstavlja prvu kompletnu istoriju građenja biblioteka. On je proveo tri godine putujući svetom, kako bi upoznao sve biblioteke, od najveće na svetu Biblioteke Kongresa u Vašingtonu, do majušne srednjevekovne biblioteke u Trinitiju na Kembridžu. Najstarija biblioteka koju je profesor obišao je Malatestijana u Cezeni koja je otvorena 1452. (B92)

Gastronomski raj: Izrael

Ostavite komentar

Tokom putovanja po Izraelu srpski blogeri su imali priliku da jedu u najpoznatijim restoranima Tel Aviva, Jerusalima, i ostalih gradova. Inače, ugostiteljstvo u Izraelu do pre dvadesetak godina praktično nije postojalo, međutim, sa razvojem države i ono se podiglo na visoke grane. Pogledajte fotografije napoznatijih delikatesa.

Samo za avanturiste: Najbolje turističke destinacije

Ostavite komentar

Svet u fokusu: Fotografije koje su obeležile turističke destinacije i otkrile nam nove. Uživajte uz ovo malo putovanje...

Most Melkeveg u Holandiji

Ostavite komentar

Most Melkeveg je projekat Budućih arhitekata iz Purmerenda u Holandiji. Ovaj most je deo projekta “De Kanaalsprong” koji ima za cilj da poveže istorijski i moderan deo grada na jedinstven i originalan način.

Naša najlepša planina- Kopaonik

Ostavite komentar

Najveći skijaški centar u Srbiji i nesumnjivo jedan od najlepših centara u ovom delu Evrope - Kopaonik, poseduje i neverovatan prirodni potencijal, uz oko 200 sunčanih i oko 160 dana pod snežnim pokrivačem tokom godine.

Rokfeler centar obasjao Njujork: Amerika se sprema za Božić

Ostavite komentar

Tradicionalno Božićno drvo obasjalo je centar Njujorka. Početak prazničnog raspoloženja ulepšali su Maraja Keri, Si Lou Grin i Rod Stjuart

Predivno: Zrna peska uvećana 250 puta

Ostavite komentar

Svi volimo peščane plaže, more i kupanje. Sledeći put kada prostrete peškirče znaćete da sedite na predivnoj šarenoj kamenoj podlozi. Uživajte u tome

Reka za milijardu života: Gang

Ostavite komentar

Rituali, festivali, molitve, kupanje, pranje, pecanje, transport, muzika, navodnjavanje, verovatno i sex. Sve vam to može priuštiti reka Gang. I još mnogo toga za milijardu ljudi širom Indije. Čarobne Indije

Potvrdite
Ne
Da
Prijatelji portala Nadlanu.com:
Kratak pregled