Sreda, 26. jun 2013. u 15:53

RAZOTKRIVENA: Stanijin brat otkrio nepoznate detalje o starleti (VIDEO)

Iako je često dolazio u studio kada je Stanija bila u areni, njen brat Sani nije razgovarao sa voditeljkom. Ovoga puta umesto njegove mame u "vruću" stolicu je seo on i otkrio detalje koje javnost nije znala.

RAZOTKRIVENA:  Stanijin brat otkrio nepoznate detalje o starleti (VIDEO)
Prvo je rekao da on nije davao nikakve izjave za novine, kao na primer da je rekao da je Filip psiho, niti da ne podržava svoju sestru. A onda ga je Aleksandra Jeftanović pitala sledeće:

- Kada je Filip bio napolju Stanija je ta tri dana bila potpuno drugačija. Ko je prava Stanija?

- Prava Stanija je i jedno i drugo. Meni je krivo što nije veselija sve zajedno sa Filipom, ali šta da radimo. Oni su odlučili da nekako budu za sebe, da se distanciraju od ostalih, i zato im je valjda bilo lepše. Mislim da sada kada su svi ukućani očigledno protiv njih da joj Filip prija i te kako, on je jedini kog ima sad, pričao je on i dodao:

- Mislim da im je "Farme" preko glave i da bi se Stanija katapultirala sa imanja. Sva ta sredina, ljudi utiču na njih koji su očigledno protiv njih i zato se svađaju oko nevažnih stvari. Napolju se sigurno neće svađati oko stvari kao što je kuvanje kafe. Mislim da ih ili u intervjuima ili neko drugi bocka, kao da im neko kvari ljubav i ne sviđa mi se to.Smedia

Postavi komentar


0/1200Ankete

Koji vam je omiljeni film Bate Živojinovića?Rezultati ankete