Ponedeljak, 4. feb 2013. u 12:28

Prvi pobednik "Velikog brata" Ivan Ljuba danas: Humani ljubitelj bioskopa!

Ako ste se pitali gde je danas Ivan Ljuba, onaj fini momak što je pobedio u prvoj sezoni rijaliti šoua "Veliki brat" u Srbiji, imamo odgovor za vas: svira klavir, uživa u druženju sa decom i svoj status prepoznatljivog lica koristi u humane svrhe.

Prvi pobednik "Velikog brata" Ivan Ljuba danas: Humani ljubitelj bioskopa!

Ivan Ljuba u subotu 2. februara u bioskopu "Cineplexx"

Tokom Porodičnog vikenda 2. i 3. februara, u bioskopu "Cineplexx", u Delta Cityju, kao i drugim gradovima u Srbiji gde postoji ovaj bioskopski lanac, prikupljala se pomoć deci beogradskog Prihvatilišta, kragujevačkog centra "Knjeginja Ljubica" i niškog centra "Mara".

Podršku ovoj akciji u beogradskom bioskopu pružili su mladi glumac Bojan Perić i pijanista Ivan Ljuba, koji su bili domaćini humanitarne projekcije filma "Kralj pingvina 3D".

Tako su svi koji su se pitali gde je prvi pobednik "Velikog brata", a mnogima i omiljeni učesnik ovog rijaliti šoua, u "Cineplexxu" konačno ponovo videli Ivana i proverili koliko se promenio od 2006. godine kada je osvojio 100.000 evra. Sudeći po srdačnom druženju sa decom u bioskopu, on je i dalje onaj isti povučeni, kulturni momak koji zna šta želi.Šest godina nakon pobede u "Velikom bratu", Ivan uživa u svom stanu nedaleko od CZ-a, koji je kupio od nagrade. Svira klavir što mu je profesija i kao pijaniste, ali i profesora u muzičkoj školi. Paralelno sa Muzičkom akademijom, koju je s uspehom završio, studirao je i Medicinski fakultet, koji je zbog životnih okolnosti (smrti majke), morao da napusti. U slobodno vreme bavi se paraglajdingom, a često ga možete sresti i kako vozi bicikl po Beogradu. Osim u klasičnoj muzici, uživa i u džezu, a, očigledno, i u filmovima i druženju sa decom. O devojkama je slabo pričao i u rijalitiju, a i danas...

Nekada je pred "okom" Velikog brata govorio "Ako ne možeš protiv njih, pridruži im se", a danas je, čini se, to što je tada morao da učini iskoristio na pravi, human način.


Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (6)

Jelena
Bogatstvo je imati Ivana za prijatelja. Pozrtvovan i empatican, izdvaja se lepotom duse decaka..
8. feb 2013. u 16:27
jelisaveta
Mnogo dobar mladic! Bio je u vezi sa mojom kumicom, sve pohvale!
8. feb 2013. u 12:41
nada
predivan momak, cesto ga srecem kako vozi bajs po kraju, pricali smo pre neki dan, odusevio me lepotom, spontanoscu i savrsenim osmehom. jedva cekam da se ponovo sretnemo:)
7. feb 2013. u 16:56
sara
zgodan, zgodan, srela ga na adi letos, pricali smo i...:))))))))))))))))
5. feb 2013. u 20:45
anja
kako je leeeeep!!!
5. feb 2013. u 16:02
Pogledaj ostale komentare

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>