Utorak, 10. sep 2013. u 22:35

PROBLEMI U RAJU: Kraj ljubavi Stanije i Filipa?

Starleta jee zaplakala prilikom susreta sa fanovima a sa različitih strana se čuje da je ovoj vezi odzvonilo i da je reč samo o veštačkim nastavcima

PROBLEMI U RAJU: Kraj ljubavi Stanije i Filipa?
Iako je četvrta sezona realitija "Farma" završena pre dva meseca, te je interesovanje javnosti za bivše farmere prilično opalo, posebno s početkom nove sezone, ali to nikako nije slučaj sa starletom Stanijom Dobrojević.

Gledaoci su pre nekoliko dana prilikom emitovanja emisije "Narod pita" i dalje pričali o Staniji i postavljali pitanja da li će se ona pojaviti u novoj sezoni, a starleta je zajedničkim snagama sa svojim dečkom Filipom Panajotovićem u nedelju organizovala druženje s fanovima u Novom Sadu.

Veliki broj fanova je došao da popularnom paru uruči poklone i lično ih upozna, a bilo je mnogo njih koji su samo zbog Stanije i Filipa na ovaj susret došli iz Makedonije i Hrvatske.

Stanija i Filip su bili veoma ljubazni prema svojim fanovima, slikali su se sa njima i delili autograme, a dobili su i brojne poklone.

Međutim, u jednom momentu je bilo jasno da nešto u njihovoj vezi nije kako treba jer kada su Stanfilovke zamolile par da se poljubi pred njima, Stanija je zaplakala.

Starleta je danas otputovala u Ameriku na mesec dana i to sama, iako su planirali da idu zajedno, a po povratku u Srbiju ćemo videti u kom pravcu će se razvijati njihova veza.

Izvor: Opera 17

Postavi komentar


0/1200Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>