Nedelja, 24. nov 2013. u 21:09

Ana Nikolić priznala sa kojim pevačem je bila u tajnoj vezi!

Ana Nikolić, pevačica koja je u poslednje vreme u žiži javnosti zbog ljubavne afere sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, promoviše svoj novi album i ne želi da komentariše svoj ljubavni život, ali je rekla da je imala jednu tajnu ljubav.

Ana Nikolić priznala sa kojim pevačem  je bila u tajnoj vezi!
Pevačica se našalila da je bila u tajnoj vezi sa kolegom Željkom Vasićem. Njih dvoje su bili gosti u emisiji Vip room, gde je pevačica predstavila prvi put numere sa albuma "Milion dolara".

"Mi smo bili u tajnoj vezi, ali sad", rekla je pevačica, koja je sa Vasićem otpevala pesmu "Željo moja jedina".

Podsetimo, Kurir je prvi došao u posed prepiske Ana Nikolić s kontroverznim albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, koja je započela još ovog leta, iako je izjavila da su se upoznali krajem septembra. U porukama koje je Kurir objavio pevačica ga je moli da joj se javi, govori mu kako se gadi sama sebi što je spavala s njim i daje mu uputstva šta da priča novinarima o njoj.

Kurir

Tagovi:

ana nikolić

Postavi komentar


0/1200Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>