Četvrtak, 29. mar 2012. u 10:18

Megan Foks ne bi podnela da je ružna

Da je glumica Megan Foks seksi lepotica - malo ko će osporiti. Međutim, posle ovoga će se većina složiti i da je sve osim skromna.

Megan Foks ne bi podnela da je ružna
U intervjuu za aprilski broj francuskog magazina "Jalouse" (naslovnica ispod), dvadesetpetogodišnja zvezda filma "Friends With Kids" i nekadašnja lepotica iz "Transformersa" - Megan Foks, kaže da je srećna što je svi smatraju jednom od najseksi žena Holivuda.

Iako je zaštitno lice brenda "Giorgio Armani", kao i brojnih kompanija za kozmetičke proizvode, Megan kaže da se nikada nije osećala lepom i da je kao tinejdžerka bila "odvratna".
- Dobro živim sa svojim imidžom. Ne mogu da se žalim. Ne bih se menjala sa nekom neatraktivnom devojkom - rekla je Megan Foks koja je udata za Brajana Ostina Grina (38), zvezdu nekadašnje hit-serije "Beverli Hils".

Međutim, iako je svesna da dobro izgleda (mada, posle niza plastičnih operacija, kako tvrde tabloidi), Megan nije ljubiteljka fotografisanja.

- Mrzim da se fotografišem. Nikada ih ne gledam, jer bih u suprotnom morala sve da promenim. Više mi prija da ne vidim ni jednu fotografiju i da verujem fotografu koji zna svoj posao - kaže Megan.

Nije lako lepoticama...


Tagovi:

megan foks

Postavi komentar


0/1200Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>