Novogodišnji Matine u hotelu Square Nine

Uživajte u elegantnoj atmosferi Square Nine restorana sa ponudim evropske moderne kuhinje, besprekornom uslugom i izborom svetskih kvalitetnih vina.

Katarinin izbor

 • Biber MG01

  Biber MG01

  Kao što je biber još od 11. veka jedan od glavnih začina skoro svakog jela u većini kultura, tako je restoran "Biber" neizbežan začin beogradskog gastronomskog života!

  Postavi komentar 0
 • Zemunski Zlatnik

  Zemunski Zlatnik

  Jedno od retkih nesvakidašnjih mesta u Beogradu na kome, između ostalog, možete da sa punim poverenjem prepustite organizaciju svog venčanja veštom timu ovog hotela...

  Postavi komentar 0
 • Na meniju Hotela Continental

  Na meniju Hotela Continental

  Savršeno pozicioniran u elitnijoj poslovno stambenoj zoni Novog Beograda, hotel Continental, prvi beogradski hotel sa pet zvezdica, predstavlja izvanrednu fuziju kvalitetne ponude, dobre usluge i luksuza.

  Postavi komentar 0
 • Porto Maltese, oaza Mediterana

  Porto Maltese, oaza Mediterana

  Šest vekova bogatog kulinarskog nasleđa od Gibraltara do Indijskog okeana doplovilo je do nas i nalazi se u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.

  Postavi komentar 1
 • Restoran Peking

  Restoran Peking

  Restoran Peking... Preko trideset godina, on predstavlja idealno mesto za predah od lutanja po omiljenoj pešačkoj zoni svih Beograđana, ali i turista iz drugih gradova i zemalja, a ovog puta rediteljki, globtroterki, Katarini Petrović.

  Postavi komentar 2
 • Klub književnika

  Klub književnika

  Nakon više od pet decenija postojanja ovog stecišta pisaca, novinara i umetnika, portal Nadlanu.com vam ga ponovo predstavlja - ovog puta kroz letnje popodne rediteljke Katarine Petrović, kćerke književnika Aleksandra Saše Petrovića, jednog od brojnih čuvenih posetioca ovog starobeogradskog restorana.

  Postavi komentar 2
 • Nadlanu.com vas vodi u "Maderu"...

  Nadlanu.com vas vodi u "Maderu"...

  Simbol boemskog Beograda u renoviranom izdanju nosi u sebi pravu dozu stare "Madere" sa neophodnim inovacijama modernog restorana. Pogledajte deo legende o ovom čuvenom restoranu u čiju je istoriju, a i kuhinju zavirila Katarina Petrović.

  Postavi komentar 0
 • Gastro-avantura kroz restoran "Ginger"

  Gastro-avantura kroz restoran "Ginger"

  Vodimo Vas u restoran azijske kuhinje koji je naziv dobio po čuvenoj azijskoj biljci obilato korišćenoj kao začin u azijskoj kuhinji - đumbir ili, kao i samo ime restorana - Ginger (Džindzer) čiji je gost, a vaš domaćin bila Katarina Petrović.

  Postavi komentar 0
 • Disko petao

  Disko petao

  Zimsko vece Nadlanu...U svom izlasku u grad Katarina Petrovic vam otkriva nocne kutke Beograda - ne mozemo reci neistrazene, jer je Disko Petao vec dobro poznat pravim beogradskim klaberima.

  Postavi komentar 1
 • Promo