Utorak, 6. mar 2012. u 13:44

Katarinino gastronomsko krstarenje Beogradom

U okviru rubrike "Katarinin izbor", mlada rediteljka Katarina Petrović kroz svoje autorske promotivne video priloge zaviruje u najbolje prestoničke restorane, klubove, kafiće i druge gastronomske oaze koje Beograđani rado posećuju.

Katarinino gastronomsko krstarenje Beogradom

Katarina Petrović

Naša nova autorska rubrika video sadržaja pod nazivom "Katarinin izbor" predstavlja novu formu web vodiča kroz gastronomsko-hedonističke puteve Beograda.

Portal Nadlanu.com
kao svojevrsni detaljni, tačni i sveobuhvatni vodič kroz gradska dešavanja osmislio je drugačiji način da vam približi Beograd kao prestonicu dobrog provoda i uživanja. Oni koji ne posećuju gradska "in" mesta, imaju priliku da ih upoznaju, oni koji su redovni posetioci, otkriće brojne nove detalje i priče na jedan zabavan i kreativan način.

Kroz ovaj svojevrsni video-obilazak prestoničkih gastronomskih znamenitosti vodiće vas beogradska rediteljka Katarina Petrović. Originalno i maštovito, ona svojim umetničkim jezikom predstavlja najpopularnija mesta na kojima se Beograđani i gosti Beograda opuštaju i uživaju. Talentovana i šarmantna mlada dama prepoznatljivog i istančanog ukusa, u isto vreme je profesionalna i objektivna u stvaranju svojih video priloga.

Širokog duha, obogaćena iskustvom života u Južnoj Africi, na Novom Zelandu i Americi, posle putovanja po Aziji i Južnoj Americi, pozvana je da priča neispričane priče o najboljim gradskim restoranima i klubovima. Ovo čini jednu od najvažnijih preporuka za njen izbor beogradskih mesta za koja svi znaju po nešto, ali retko ko zna sve... Katarina u svakom od njih traži i nalazi "ono nešto iza", nešto što ih čini posebnim i što, na kraju krajeva, i naš grad čini tako omiljenom destinacijom.

U Katarininim video prilozima vrhunske produkcije i umetničkog senzibiliteta, osetite pravi duh i šmek mesta koja predstavljaju bisere beogradske gastronomske i zabavne ponude.

Neki od "Katarininih izbora" su:

Restoran Madera
Restoran Porto Maltese
Restoran Klub knjizevnika

Klub Disko Petao


Ostale priloge možete pogledati u rubrici Video: Katarinin izbor

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (1)

Neregistrovan korisnik
konacno neko sa stilom.
9. mar 2012. u 14:32

Katarinin izbor

 • Biber MG01

  Biber MG01

  Kao što je biber još od 11. veka jedan od glavnih začina skoro svakog jela u većini kultura, tako je restoran "Biber" neizbežan začin beogradskog gastronomskog života!

  Postavi komentar 0
 • Zemunski Zlatnik

  Zemunski Zlatnik

  Jedno od retkih nesvakidašnjih mesta u Beogradu na kome, između ostalog, možete da sa punim poverenjem prepustite organizaciju svog venčanja veštom timu ovog hotela...

  Postavi komentar 0
 • Na meniju Hotela Continental

  Na meniju Hotela Continental

  Savršeno pozicioniran u elitnijoj poslovno stambenoj zoni Novog Beograda, hotel Continental, prvi beogradski hotel sa pet zvezdica, predstavlja izvanrednu fuziju kvalitetne ponude, dobre usluge i luksuza.

  Postavi komentar 0
 • Porto Maltese, oaza Mediterana

  Porto Maltese, oaza Mediterana

  Šest vekova bogatog kulinarskog nasleđa od Gibraltara do Indijskog okeana doplovilo je do nas i nalazi se u gastronomskoj oazi mediteranske kuhinje restorana Porto Malteze.

  Postavi komentar 1
 • Restoran Peking

  Restoran Peking

  Restoran Peking... Preko trideset godina, on predstavlja idealno mesto za predah od lutanja po omiljenoj pešačkoj zoni svih Beograđana, ali i turista iz drugih gradova i zemalja, a ovog puta rediteljki, globtroterki, Katarini Petrović.

  Postavi komentar 2

Ankete

Koji vam je omiljeni film Bate Živojinovića?Rezultati ankete