Petak, 22. jun 2012. u 11:12

Leto na Gardošu

Ovogodišnja kulturno-zabavna manifestacija "Leto na Gardošu 2012" počinje 9. jula i traje do 26. avgusta uz bogat i raznovrstan program.

Leto na Gardošu

Ovo je jedanaesta godina za redom kako se ova manifestacija održava na Letnjoj pozornici na Gardošu.

Nedeljom i ponedeljkom su predstave za decu od 20:30 - ulaz za decu je slobodan, dok je za pratioce cena 150 dinara. Sreda, petak i subota od 21: 00 su rezervisani za komedije, kabare, koncerte.

Ulaznice će se prodavati na prodajnim mestima EVENTIM-a i jedan sat pre početka programa na blagajni Letnje scene Gardoš.

U slučaju kiše, dečje predstave će biti izvedene u sali Doma vazduhoplovstva u Zemunu, ul. Štrosmajerova br. 3.

Program Leta na Gardošu pogledajte OVDE

Danas u gradu

naslov

Danas u gradu

POSEBNOST TIKVEŠ VINA NA KROVU BEOGRADA

U prijatnoj atmosferi sa savršenim pogledom na Beograd, vinarija Tikveš priredila je posebno druženje kojem su prisustvovale brojne zvanice iz zemlje.

naslov

Danas u gradu

STIGAO JE ICON: Vinarija Zvonko Bogdan predstavila novu liniju vina

Vinarija Zvonko Bogdan predstavila je novu liniju vina ICON u prelepom ambijentu hotela Square Nine . U degustaciji novih vina uživale su i mnogobrojne poznate ličnosti: Milka Forcan, Ivana Kukrić , Maja Mandžuka , Minja Miletić, Marko Nastić, Duška Jovanić, Goga Grubješić, Mima Karadžič, Gaga Antonijević , Minja Miletić i mnogi drugi. Zvanice su uživale ispijanju dva nova vina ICON linije -Icon Campana Albus I Icon Campana Rubimus . Za dobru atmosferu na party-ju bio je zadužen Dj Hamush.

naslov

Danas u gradu

SLAVIMO BEOGRAD: Počasna paljba sa Kalemegdana povodom Dana Beograda

Proslava povodom manifestacije Dani Beograda.

naslov

Danas u gradu

Promocija knjige o životu Jadranke Stojaković

"Knjiga i muzika kao lek za dušu i motiv da se nikada ne predajemo."

naslov

Danas u gradu

PUT UMETNIČKOG DELA OD ATELJEA DO KOLEKCIJE 28. avgust 2015. godine u 18.00 sati

U petak, 28. avgusta u 18.00 sati u Galeriji Matice srpske, Trg galerija 1, u okviru pratećeg programa izložbe Poklon-zbirka Vere Zarić, biće održano poslednje tumačenje izložbe pod nazivom Put umetničkog dela, od ateljea do kolekcije, autorke izložbe Jelena Ognjanović. Publika će imati prilike da čuje nešto više o vrednostima izloženih dela posmatranih sa stanovišta muzeologije.

naslov

Danas u gradu

Ekipa iz HOTELA TRANSILVANIJA 2 čestita DAN PLANETE ZEMLJE !

22. april proglašen je za međunarodni Dan planete Zemlje i širom sveta biće obeležen na različite načine. Ovom prilikom ekipa filma HOTEL TRANSILVANIJA 2 se pridružuje čestitkama.

naslov

Danas u gradu

RESONATE 2015: Finalni program festivala

Četvrto izdanje Resonate festivala počinje za dve nedelje! Resonate 2015 će tokom šest festivalskih noći, na više lokacija, ugostiti preko dvadeset svetski priznatih imena savremene elektronske muzike.

naslov

Danas u gradu

UŠĆE Shopping Center proslavio šesti rođendan uz NEVERNE BEBE I WHO SEE

Šestogodišnjica najvećeg šoping centra u znaku dobre muzike, zabave i popusta

naslov

Danas u gradu

VRAPČIĆ: Prvi Dečiji festival zdravlja

Prvi Dečiji festival zdravlja i znanja Vrapčić “Jana” održaće se 3. i 4. aprila , od 10 do 19 sati, u „Mikser Housu“ (Karađorđeva 46).

Anketa

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?