Četvrtak, 23. feb 2012. u 12:36

The HR Experience 2

Danas će se u Beogradu, u hotelu "Zira" okupiti vrhunski svetski HR profesionalaci u okviru drugog okupljanja najvećih globalnih HR stručnjaka na događaju „HR Experience“

The HR Experience 2
Konačno počinje!Najveći događaj u oblasti jedne od najbitnijih oblasti uspešnog poslovanja današnjice - Ljudskih resursa. Vrhunski HR stručnjaci kompanija Disneyland Paris, DHL Worldwide Network NV, Hewlett Packard AB, Air France, eBay and PayPal, BP Europe,Gazprom International, Cargill, Nomura, Marriott International pomoći će vam da povećate produktivnost i efikasnost u Vašem preduzeću, da saznate nove taktike povezivanja zaposlenih i pomognete im da ispune puni potencijal.Stručnjaci globalnih giganata predstaviće i najnovije trendove, izazove i svoja iskustva rada u oblasti Ljudskih resursa za jedne od nauspešnijih brendova današnjice. Dođite i uverite se zašto su događaji u organizaciji agencije The P. World, događaji o kojem se najviše priča, a zašto će "The HR experience II" postati doživljaj o kojem će se tek pričati. Еkskluzivni partner događaja је„Asocijacija HR Profesionalaca“.

Agencija The P. World glavni organizator dogadjaja „HR Experience II“, koji će se održati 26. marta 2012. godine u hotelu Zira u Beogradu, odlučila je da napravi korak dalje i da nakon uspešno održanog "HR Experience I" lokalnim ekspertima predstavi još jednu u nizu, razmenu znanja u oblasti Ljudskih resursa.

"HR Experience II" će u toku jednodnevnih interaktivnih predavanja, vežbi i diskusija, razmeniti sa domaćim ekspertima saznanja u vezi sa najrazličitijim pitanjima u oblasti Ljudskih resursa: Novi trendovi, uspešno vođenje virtuelnih timova 21. veka, njihova uloga u održavanju uspešnog poslovanja, izgradnja poverenja u organizaciji, najbolje strategije da Vašu kompaniju učinite izborom budućih novih talenata, otkrivanje neverovatne moći srećno zaposlenih, kreiranje snažnog korporativnog identiteta kroz njihovo učešće i važnost motivisanja za potpun uspeh cele organizacije.

The P. World pomera granice za svaki naredni događaj i okuplja najveće svetske profesionalce iz najmoćnijih globalnih kompanija. Tako će se na novom „HR experience“ predavanje će održati i predstavnik kompanije Air France koja je među najstarijim avio kompanijama i prevezla je milione putnika od osnivanja 1933 godine. Iz nauspešnijeg projekta fabrike snova Disneyland-a, jedne od planetarno najomiljenijih „igraonica najbližih bajci“ koja je očarala milione dece, ali i odraslih, dolazi predstavnik njihovog ogranka Disneyland Paris, koji se rangira kao najposećenija turistička destinacija u Evropi i upošljava 14 500 radnika

Sektor ljudskih resursa je od presudnog značaja za razvoj svake organizacije i preduzeća i predstavlja izuzetno bitan segment, jer se fokusira na ljude koji individualno i timski doprinose ostvarenju biznis ciljeva organizacije. Zato nam je bitno da dovedemo ljude iz najvećih svetskih kompanija, jer se iza njihove neverovatne produktivnosti, uspešnih strateških poteza, stoji pre svega dobra interna komunikacija, neverovatne HR strategije i zadovoljni zaposleni koji su direktno zaslužni za planetarne uspehe u poslovanju, koji ove kompanije čini jednim od najmoćnijih brendova današnjice koje stoje na samom vrhu decenijama unazad„ izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije The P. World.

putnika od osnivanja 1933 godine. Iz nauspešnijeg projekta fabrike snova Disneyland-a, jedne od planetarno najomiljenijih „igraonica najbližih bajci“ koja je očarala milione dece, ali i odraslih, dolazi predstavnik njihovog ogranka Disneyland Paris, koji se rangira kao najposećenija turistička destinacija u Evropi i upošljava 14 500 radnika.

„Sektor ljudskih resursa je od presudnog značaja za razvoj svake organizacije i preduzeća i predstavlja izuzetno bitan segment, jer se fokusira na ljude koji individualno i timski doprinose ostvarenju biznis ciljeva organizacije. Zato nam je bitno da dovedemo ljude iz najvećih svetskih kompanija, jer se iza njihove neverovatne produktivnosti, uspešnih strateških poteza, stoji pre svega dobra interna komunikacija, neverovatne HR strategije i zadovoljni zaposleni koji su direktno zaslužni za planetarne uspehe u poslovanju, koji ove kompanije čini jednim od najmoćnijih brendova današnjice koje stoje na samom vrhu decenijama unazad„ izjavio je Kosta Petrov, generalni direktor agencije The P. World.


Za više informacija u vezi sa "HR experience II“, posetite www.thepworld.com.

Тhe HR experience II“ podržali su: Ekskluzivni medijski prijatelj projekta - dnevne novine Press; Medijski prijatelji projekta: Infostud, Marketing mreža, Belgrade in your pocket, Belgrade info box, Radio 3, Nadlanu.com, City, Profit, Biznis i finansije, E kapija, Market, Economy, Hit music FM

Postavi komentar


0/1200Danas u gradu

Ankete

Da li planirate odmor ovog leta?
Rezultati ankete