Četvrtak, 5. sep 2013. u 16:16

Velika novogodišnja žurka u Geneks impuls holu: DJ Umek

Jedan od najboljih svetskih tehno DJ-eva i balkanska ikona ovog žanra, Uroš Umek, posle punih sedam godina dolazi u Beograd i to na veliku “Heineken Lucky Records” žurku koja će se održati na eksluzivnoj lokaciji Kula Geneks za doček Nove 2014. godine.

Velika novogodišnja žurka u Geneks impuls holu: DJ Umek
Karte za Umeka, koji je poznat kao jedan od miljenika beogradske publike, će se u prvom krugu pretprodaje prodavati po promo ceni od 1.500 dinara. Ta cena će važiti do 10. oktobra, dok će posle postepeno rasti do same “najluđe noći”. Umek je svakako jedna od ličnosti koja je obeležila i tehno scenu u Srbiji, a njegov hit Laniciore i danas mami uzdahe malo starijim klaberima. Očekuje se nekoliko hiljada posetilaca iz zemlje i inostarnstva, a koliko i sam Umek da nastupa u prestonici Srbije dokazuje i njegova numera posvećena našem glavnom gradu - Beograd.Umek je svojevremeno bio vlasnik jednog od najvećeih lejbla old scholl tehna “Recycle Loops”, a do sada već ima stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su ''Virgin', Renaissance'' i druge. Trenutno vodi svoju agenciju “1605”, a na poziv legende svetske DJ scene Karla Koksa, ujedno i svog velikog prijatelja, postao je rezident u klubu „Space” na čuvenom ostrvu zabave - Ibici


Postavi komentar


0/1200Najave

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>