Sreda, 21. mar 2012. u 10:31

Rambo Amadeus zagrejao Big Snow!

Odličnim nastupom na glavnoj bini, festivalsku publiku je sinoć zagrejao Rambo Amadeus. Time je i zvanično počeo najveći zimski muzički šou u regionu - Big Snow na Kopaoniku.

Rambo Amadeus zagrejao Big Snow!
Volim da zimujem i letujem na jednom istom mestu. Svake godine sam na Kopaoniku i drago mi je da učestvujem u festivalu koji predstavlja idealan spoj sporta i dobre muzike. Verujem da ljudima treba pružiti drugačiju, osveženu turističku ponudu, a to jeste festival poput ovog. Večeras ćemo, nakon dva meseca pauze, zaista uživati u međusobnoj interakciji sa publikom. Na sopstveno zadovoljstvo, više ćemo muzicirati nego raditi, zbog čega obećavamo odličnu zabavu” izjavio je Rambo.

POGLEDAJ I: Rambo Amadeus na Big Snow Festu FOTO

Posećenost turističkog centra Kopaonik rekordna je za ovo doba godine, a najveći broj gostiju, iz Srbije i regiona, očekuje se od četvrtka, 22. marta.


Muzički program u okviru koga će nastupiti preko sto domaćih i stranih izvođača, predvode sjajna muzička imena poput već najavljenih Freestylers, Basement Jaxx, Ms Dynamite, Junior Jack i DJ Fresh.

Martovsko skijanje i dobra muzika koja već odjekuje planinom, idealan su povod da svi koji su u dobroj formi i raspoloženi za zabavu, požure ovog vikenda na Kopaonik!

Foto galerija

Postavi komentar


0/1200Noćna patrola

Ankete

Da li planirate odmor ovog leta?
Rezultati ankete