Sreda, 8. feb 2012. u 12:25

Top 10 najseksi filmskih scena (VIDEO)

Nekada je dovoljan samo poljubac da se svi u bioskopu (seksi!) naježe, a nekada je na ekranu takva erupcija strasti da nema ko ne krene da mašta o... Pogledaj naš izbor najseksi filmskih scena!

Top 10 najseksi filmskih scena (VIDEO)
10. Skarlet Johanson i Džonatan Ris Majers i predivni, seksi zadihani poljupci na kiši i "akcija" u senu, a sve to u filmu Vudija Alena "Match Point". Ne, ovo nije "ljigava" scena! Ovo je predivno!9. Anđelina Džoli i Bred Pit u rušilački strastvenoj sceni u filmu "Gospodin i gospođa Smit". Naravno, posle ovakve scene, koja baš i ne deluje previše odglumljeno, rodila se i prava strast između današnjih životnih partnera.8. Deniz Ričards, Niv Kempbel i Met Dilon u jednoj od brojnih seksi scena u filmu "Wild Things". Tu je naravno i čuvena Deniz-Niv-akcija u bazenu... Ova trojka baš zna da uživa u zajedničkoj strasti.7.
Rejčel Mekadams i Rajan Gosling u omiljenom "ljubiću" mnogih dama - "Beležnica". OK, ovaj film jeste pomalo "ljigav", zna to čak i Rajan, ali, hajde, priznaj da ti nije bilo svejedno kada si gledala/gledao ovu scenu?6. Natali Portman i Mila Kunis dobro znaju šta je dobra "akcija" u krevetu i to su pokazale u filmu "Crni labud". Znamo da se frajerima opasno zavrti u glavi od ove scene, jer je veoma vruća sa dve veoma vruće devojke.5. Kejt Vinslet i Leonardo DiKaprio u legendarnoj, nežnoj sceni vođenja ljubavi u kultnom filmu "Titanik". Neki ljudi ne vole "Titanik", ali ko ga nije gledao? "Stavi ruke na mene, Džek" - jasno je da se radi o ljubavi zauvek.4. Maribel Verdu, Dijego Luna i Gael Garsija Bernal u opasno seksi "džuboks sceni" u kultnom filmu Alfonsa Kuarona "I ja tebi kevu". Jedan genijalan film i upravo takva scena.3. Hit Ledžer i Džejk Džilenhol i prava ljubav u šatoru u jednom od omiljenih nam filmova "Planina Broukbek". Njih dvojica su divni u ovom filmu, njihova ljubav je stvarna i ohrabrujuća, a ova scena je zauvek u istoriji filmske strasti. Sjajna je i scena koje možete da setite ako kliknete OVDE.2. Šeron Stoun i Majkl Daglas u jedoj veoma vrućoj, pomalo eksplicitnoj sceni seksa u filmu "Niske strasti". Naravno, nismo zaboravili ni seksi scenu kada Šeron Stoun prekršta noge. Pažljivo gledaj, možda nešto i naučiš.


1. Kim Bejsindžer i Miki Rurk su šampioni seksi scena u filmu "Devet i po nedelja". Naravno, čuvena scena: frižider, hrana, ona i on. Ima li neko ko ovu ljubavnu igricu nije probao nakon gledanja ovog filma?Koja je tvoja omiljena seksi filmska scena?

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (4)

Neregistrovan korisnik
bas mi se dja ovo
20. sep 2012. u 23:40
Neregistrovan korisnik
odličan izbor! Ne zaboravite Wild Orchid - teško je izabrati jednu scenu, ceo film odiše erotičnošću... http://www.youtube.com/watch?v=JxJbhL35S_M&feature=related
9. feb 2012. u 11:23
Neregistrovan korisnik
Odlican izbor
9. feb 2012. u 11:19
Neregistrovan korisnik
Notebook ljigav?!?! Kakvo baljezganje...ta scena je kultna scena ikada, a film je sjajan.
8. feb 2012. u 21:49
Fri, 24 Oct 2014 13:48:47 +0200

Filmovi

Ankete

Šta najviše volite da radite kada je hladno?


Rezultati ankete