Jovana Miljanović

Jovana  Miljanović

Biografija

Jovana Miljanović je uvek u pokretu, nikada je ne ne drži mesto već želja da otkrije nove delove sveta, neobične ukuse, krajeve i ljude.

Napomena

Per aspera ad astra.

Pol

Ženski

Sajt

http://www.jovanamiljanovic.com

Twitter

https://twitter.com/JoxyNYC

Autorski članci

  • Vodič za postdiplomske studije: Kako da odem u Ameriku?

    Zovem se Jovana Miljanović i treću godinu svojih osnovnih studija provela sam u Americi na UGRAD programu, studirajući menadžment na Montclair State University, a za to vreme radila sam i praksu iz oblasti online marketinga za kompaniju Estro Communications, a nakon diplomiranja u maju sam dobila praksu za kompaniju VEVO u Njujorku iz oblasti Ad Sales Marketinga.

  • Lekcije iz Izraela: Upornost i trud

    Jovana Miljanović u svom serijalu "Lekcije iz Izraela" otkriva kako joj je kroz susret sa svetski poznatom umetnicom potvrdio da bez velikog truda i ulaganja nema ni velikog uspeha.

  • Lekcije iz Izraela: Gostoprimstvo

    "Odškrinuta velika staklena vrata koja vode na terasu sa pogledom na more, palme i plavi horizont, a na stolu boca Izraelskog vina, specijalne ručno pravljenje čokolade i korpa sa voćem".

Ankete

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?

Rezultati ankete

".$bannerCode."
"; } else { //stari nacin $bannerCode = str_replace("INSERT_RANDOM_NUMBER_HERE", date_getMiliseconds(), $bannerCode); $bannerCode = str_replace("ifrome","iframe",$bannerCode); if ($bannerCode) echo "
".$bannerCode."
"; } } //} ?>