Kejt Midlton zaratila sa svekrvom

Do svađe je došlo kada je Kamila iznela okrutne primedbe na račun Kejt Midlton zbog činjenice da je odlučila praznike da provede sa svojim roditeljima, a ne u krugu kraljevske porodice. Kejt se to nimalo nije svidelo, a piše Showbizspy.

Dok je princ Vilijam Božić proslavio na kraljevskom imanju Sandringham u Norfolku, njegova trudna supruga je bila u krugu svoje porodice. Zajedno nisu bili ni za doček Nove godine.

Naime, Vilijamu je Stara godina bila radna u njegovom stacionaru RAF-a u Severnom Velsu. Samo 15 minuta nakon ponoći oglasio se alarm zbog dojave da je čoveka odnela oluja na moru u obližnjem Blackpoolu, pa je on helikopterom poslat u potragu.

Nešto ranije u decembru, Kejt i Vilijam su se izjasnili da će da odstupe od nekih pravila kada je u pitanju dete koje očekuju. Budući kralj i kraljica Engleske, odlučni su da se suprotstave tradiciji odgajanja kraljevske dece.

"Žele da odgajaju dete po njihovim pravilima. Njihovo dete će da ima moderno vaspitanje", zaključio je izvor.

Izvor navodi još da je Vilijam na bolan način spoznao šta to znači kada odrastaš sa teretom kraljevske porodice, odnosno kada ti je ceo život isplaniran, a to je ono što on ne želi za svoje dete.

(Showbizspy.com)

Pogledajte još