Najnovije

Utorak, 20. mar 2012. u 22:37

Čemu su nas učili roditelji?

Setimo se detinjstva, kada smo dobijali najslađe "pretnje" od svojih roditelja. Nešto je imalo smisla, sada znamo, a nešto, pa... Pogledaj ovaj simpatični foto-podsetnik svega što su nam govorili: od značaja spanaća, preko "rađanja u štali", do "žvakanja" školskog gradiva.

Čemu su nas učili roditelji?


Izvor: Buđenje

Tagovi:

deca roditelji

Zanimljivosti

naslov

Zanimljivosti

ŽIVOT SINGL ŽENE: Ilustracije koje pokazuju koliko je COOL biti solo (FOTO)

Idalia Kandelas je meksički ilustrator i na najbolji način je pokazala kako samački život može da bude cool. Možete šetati nagi, sedeti satima i ispijati kafu, niko vas neće gurati iz kreveta gde ćete se protezati koliko vam je volja... Pogledajte totalno realne situaije u kojoj se nalaze samci.

naslov

Zanimljivosti

KREATIVNOST A NE BOGATSTVO: Kuće od kojih će vam zastati dah (FOTO)

Novac nije sve na svetu, ima nešto i u organizaciji i kreativnosti. Ove kuće su dokaz da ne morate biti Rokfeler, Obama, Putin, pa i Kim Kardašijan da biste imali prelepo mesto za život.

naslov

Zanimljivosti

ČUDA PRIRODE: Voće li je ili... Širom otvorite oči (FOTO)

Krompir u obliku srca, šargarepe u paru, koje se grle i još mnogo čuda koje nam je priroda dala.

naslov

Zanimljivosti

UPOZNAJTE ČEJS KENEDI devojku sa NAJDUŽIM NOGAMA (FOTO)

Modne piste pune su dugonogih lepotica, ali retko koja devojka može da se meri s Čejs Kenedi iz Kaliforniji.

naslov

Zanimljivosti

RAJ ZA HEDONISTE: Najbolja vina i maslinova ulja

Najveće jadransko poluostrvo i jedno od najposećenijih i najatraktivnijih letovališta u Hrvatskoj, poluostrvo Istra mesto je na kojem ćete moći da uživate u najrazličitijim turističkim ponudama, od urbanih plaža nalik na svetska letovališta, do ruralnih naselja i uživanja u seoskom turizmu.

naslov

Zanimljivosti

OAZA UŽIVANJA: Za sve one koji vole prirodu- imamo idealno rešenje

Na prelepom Mariborskom Pohorju, u hotelu Habakuk, od 8. do 12. juna, održaće se treća regionalna Blogomanija, ovoga puta sa temom Fashion & Beauty, i okupiti blogere, tviteraše, stručnjake iz oblasti digitalnog komuniciranja, biznisa na internetu, predstavnike medija i sve one koji vole da u prirodnom ambijentu, uz wellness i spa, čuju i nauče nešto novo o tome kako biti uspešan na internetu

naslov

Zanimljivosti

City Games konačno u Srbiji

Nezvanični naslednici nekada veoma popularnih Igara bez granica, City games, nakon šest godina postojanja konačno dolaze i u Srbiju.

naslov

Zanimljivosti

NEVOLJA, NEVOLJU SUSTIŽE: Muke s kojima se suočavaju samo niske devojke (FOTO)

Postoje izvesne situacije kada vas visina koči u obavljanju nekih svakodnevnih stvari. A ove fotografije možda i najbolje pokazuju na kakve muke su osuđene niske devojke.

Anketa

Po kojoj ulozi ćete pamtiti Mandu?