Najnovije

Petak, 17. mar 2017. u 12:41

RENEXPO® Water and Energy od 25. do 27. aprila u Beogradu!

Istražite novo i sveže tržište u razvoju, Zapadni Balkan, u 3 dana RENEXPO® Water & Energy u Beogradu. 4. RENEXPO® Water and Energy "get-together" na teme vode i energije, održaće se od 25 - 27.aprila 2017.

RENEXPO® Water and Energy od 25. do 27. aprila u Beogradu!

Istražite novo i sveže tržište u razvoju, Zapadni Balkan, u 3 dana RENEXPO® Water & Energy u Beogradu. 4. RENEXPO® Water and Energy"get-together" na teme vode i energije, održaće se od 25 - 27. aprila 2017.

Razmišljajte o budućnosti, koja je već tu!
RENEXPO® 2017. Vam otvara vrata i dovodi Vas u centar za razmenu znanja, ideja i iskustava.

"Podelite sa nama novu dimenziju energije..."

1.Izložba - promocija uspeha!

Promocija proizvoda i tehnologija, razmena znanja i prepoznatljivost su kvalitet ove jedinstvene izložbe u regionu.
Kompanije izmedju ostalih koje su već rezervisale svoja mesta su: Hydrolink s.r.o., Global Hydro Energy GmbH, CINK Hydro-Energy k.s., Urbas Maschinenfabrik Ges.m.b.H., HAWE Hidravlika d.o.o., Andritz Hydro, Enercon GmbH, Senvion Italia S.r.l.,Fort s.r.l., GE, Veolia, Unicom d.o.o. , Stafier Solar Systems bv, Kara Energy systems, PHILIPS, TRIOGEN.

2.Sponzorstvo - budite u fokusu manifestacije!

Postanite sponzor i budite na izvoru inforamacija!
Iskoristite priliku za susret sa ekspertima i učesnicima sajma i konferencija. Predstavite svoje proizvode, usluge i rešenja. Kao Sponzor obezbeđujete vašoj kompaniji internacionalno prisustvo. Vaša promocija na ovom događaju, biće dobar put Vašeg budućeg uspešnog marketinga.

3.Konferencije - praksa i vizija!

2. Konferencija o tretmanu otpadnih voda
2. Konferencija o Vodi za piće
4. Internacionalna konferencija o Bioenergiji zemalja Zapadnog Balkana
4. Konferencija o hidreoelktranama (Srbija, Hrvatska, Makedonija, BIH)
2. Internacionalna konferencija o biogasu
1. Konferencija o rehabilitaciji hidroelektrana
1. Internacionalna konferencija o fotonaponu EVIM Belgrade Meet up 2017
Electric Vehicle and Infrastructure Meeting
2. Internacionalna Konferencija o Upravljanju otpadom - Energija iz otpada

4.Okrugli sto - ekskluzivna prilika za investiranje!

Vetroenergija u Srbiji i BiH

5.Forum i seminari - u centru izložbe!

- Debata na temu voda
- Energetska efikasnost
- Skladištenje energije

6.Investitorska biznis loža - veza između investitora i buduće investicije!

Vrednost usluge i povezivanja kupaca je suština Investitorske biznis lože. Više od 100 raspoloživih investicionih projekata će biti u fokusu B2B sastanaka.
Sponzori i izlagači imaju priliku da se upoznaju sa vlasnicima i predstavnicima projekata, kroz ovu ekskluzivnu uslugu.

7.Mreža - dobra partnerstva!

Tokom protekle 4 godine, ostvarili smo bitna i značajna partnerstva u regionu i inostranstvu.
Ova partnerstva obogatila su naše iskustvo vrednim profesionalnim savetima i ekspertskim poznjavanjem tržišta, njegovog razvoja i unapređenja.

8.REECO grupa

REECO Grupa je na ovom prostoru prisutna ne samo kao organizator sajmova i konferencija već kao i glasnik onoga što će u budućnosti morati da urade sve države na ovom prostoru na polju energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije i zaštite okoline. Vizionarsko planiranje i naš predani tim sa iskustvom organizovanja sajmova u Nemačkoj, Austriji, Poljskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini je ključ našeg uspeha. Mi smo jedan od vodećih organizatora koje prekogranično povezuju kompanije, kao i biznis sektor sa svojim korisnicima. Novi koncept sajma koji će u aprilu predstaviti REECO SRB biće izvanredna prilika da našim korisnicima na ovom prostoru to i u praksi i pokažemo.

Foto: Promo

Srbija

Druženje ljubitelja piva u hotelu Radisson Blue Old Mill u Beogradu

Srbija > Društvo

Druženje ljubitelja piva u hotelu Radisson Blue Old Mill u Beogradu

Udruženje pivara Srbije nedavno je počelo planske aktivnosti na poboljšanju uslova poslovanja pivarske industrije, realizacijom konferencije na kojoj je u decembru 2016. predstavljena studija "Ekonomski uticaj pivarske industrije u Srbiji" koju je izradila revizorska kuća EY. U ovoj godini planirane su aktivnosti na promociji kulturnog nasleđa i istorije piva i pivarske industrije, a poseban fokus stavljen je na kampanju povodom Dana društvene odgovornosti. Tim povodom u hotelu Radisson Blue Old Mill u Beogradu organizovano je druženje ljubitelja piva i Udruženja gde je su pokazane najbolje kombinacije hrane i piva, pivarsko nasleđe i kultura ispijanja piva u Srbiji.

Obeležen Dan državnosti i Dan oružanih snaga Hrvatske

Srbija > Društvo

Obeležen Dan državnosti i Dan oružanih snaga Hrvatske

Dan državnosti i Dan oružanih snaga Hrvatske obeleženi u su sinoć u Beogradu. Prijem povodom državnog praznika upriličen je u hotelu Crowne Plaza, gde je ambasador Republike Hrvatske u Beogradu, njegova ekselencija Gordan Markotić sa suprugom Stelom primio brojne zvanice iz javnog, političkog i kulturnog života Srbije.

BANCA INTESA: Da kupovina bude uživanje

Srbija > Ekonomija

BANCA INTESA: Da kupovina bude uživanje

Sigurno često čujete kako je baš sada "idealno vreme za šoping", a da vama u tom momentu još uvek nije legla plata, već ste se zadužili, odvojili novac za ono što je "hitno" ili jednostavno proizvod koji želite da kupite nije na sniženju.

Održana humanitarna revija haljina Dane Karić

Srbija > Društvo

Održana humanitarna revija haljina Dane Karić

Juče je na terasi Vile "Jelena" u Beogradu, u organizaciji Dane Karić, BeJoY i Fondacije "Umetnost. Sloboda. Snaga" upriličena humanitarna revija i tiha aukcija ručno oslikanih Dana haljina.

LAGUNA PREDSTAVLJA: "Poslednja žrtva" - Toni Parsons

Srbija> Kultura

LAGUNA PREDSTAVLJA: "Poslednja žrtva" - Toni Parsons

Roman iz serijala o detektivu Maksu Vulfu.

Beogradska filharmonija na otvorenom zajedno sa Gabrijelom Felcom i Zubinom Mehtom

Srbija> Kultura

Beogradska filharmonija na otvorenom zajedno sa Gabrijelom Felcom i Zubinom Mehtom

Beogradska filharmonija priređuje besplatan koncert na otvorenom zajedno sa šefom-dirigentom Gabrijelom Felcom i Zubinom Mehtom kao specijalnim gostom, 25. juna 2017. godine, u 20 časova.

USPEH KAMPANJE BEZ GLEDANJA U ŠOLJICU KAFE: Nagrada EFFIE za "Jedan krug oko šoljice"

Srbija > Društvo

USPEH KAMPANJE BEZ GLEDANJA U ŠOLJICU KAFE: Nagrada EFFIE za "Jedan krug oko šoljice"

Na prvom EFFIE Awards takmičenju u Srbiji, agencija FCB AFIRMA osvojila je bronzanu nagradu za kampanju “Jedan krug oko šoljice” (Grand kafa Gold). Nova godina 2017

BACK TO AMY: Beograd obeležio godišnjicu koncerta Ejmi Vajnhaus

Srbija > Društvo

BACK TO AMY: Beograd obeležio godišnjicu koncerta Ejmi Vajnhaus

Pre tačno šest godina, 18. juna 2011. u Beogradu, Ejmi Vajnhaus je nažalost održala svoj poslednji koncert. Reflektor teatar predstavlja "Back to Amy", dokumentarnu pozorišnu predstavu o pokojnoj pevačici u režiji Vojislava Arsića.

Međunarodni dan joge obeležen i u Beogradu

Srbija > Društvo

Međunarodni dan joge obeležen i u Beogradu

U Beogradu, na platou ispred Pobednika, danas je obeležen Međunarodni dan joge. Nekoliko stotina praktikanata joge iz cele Srbije, vežbalo je na otvorenom od 8.00 do 9.00, u prisustvu ambasadorke Indije u Srbiji Narinder Čauhan i visokih zvanica grada Beograda. Međunarodni dan joge je 2015. usvojen jednoglasnom odlukom svih članica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija. Joga (sanskrt. jedinstvo, sklad, harmonija, sloga) simbolizuje na individualnom nivou jedinstvo duha i tela, a na društvenom, jedinstvo svih naroda sveta, mir i ljubav među narodima.

Otvoren Langouste Cocktail Bar

Srbija > Društvo

Otvoren Langouste Cocktail Bar

Langouste Cocktail Bar, smešten na Kosančićevom vencu sinoć je svečano otvorio svoj bar za sve Beograđane i njihove goste. Iz bara poručuju da imaju najlepši pogled u gradu sa očekivanjem da postane mesto okupljanja beogradskih heedonista.

Anketa

Da li će odluka SPC da osnuje odeljenje za borbu protiv sekti doprineti da se njihovo delovanje suzbije?