Zvezda je izmirila sve dugove!

U dopisu poslatom na adresu pomenute komisije između ostalog se ističe i da bi Disciplinska komisija ubuduće trebalo da poziva klubove o kojima je reč kako bi se obezbedila istinitost podataka a ne greške kao u poslednjem slučaju.

- Bili smo zaista neprijatno iznenađeni u nedelju, 7. avgusta 2011. godine, vestima na internetu gde smo bez prethodnog objašnjenja i saopštavanja odluke Disciplinske komisije bili kažnjeni zabranom registrovanja igrača zbog navodnog dugovanja od preko 800.000 EUR prema klubovima i igračima u Srbiji kazao je Stefanović.

Crveno-beli su obavestili komisiju da je dug izmiren u potpunosti.

- Ovom prilikom želimo da obavestimo javnost o činjenici da je FK Crvena zvezda u tom trenutku imala dospele obaveze prema navedenim klubovima i igračima od jedva 30.000 EUR. Isto tako, želimo da istaknemo da smo u prethodnih nekoliko dana uplatili zaostala dugovanja i to prema: FK Javor, Betoligar Misdongardu i Bobanu Maksimoviću, dok su obaveze prema ostalim klubovima i igračima već bile izmirene. Naravno, ukoliko članovi komisije sumnjaju u ove podatke spremni smo da im na uvid ponudimo i priznanice o uplatama – kaže Stefanović.

Pogledajte još