Ženi se Endi Mari: Hoće li Novak biti na spisku zvanica?

Britanski teniser je odredio datumsvog venčanje, a ne znamo da li je pozvao i srpskog tenisera sa kojim je drugar iz mlađih dana, ali je njihov poslednji duel bio proprilično napet

Britanski teniser i finalista ovogodišnjeg Australijan opena Endi Mari zakazao je venčanje sa svojom verenicom Kim Sirs za 11. april ove godine u jednom luksuznom hotelu u blizini njegovog rodnog grada Danblejna.

Najbolji igrač Velike Britanije je u skoro deceniju dugoj vezi sa Sirsovom, koja je dospela na naslovne strane svetkih medija tokom Gren slema u Melburnu kada je psovkama počastila Tomasa Berdiha u polufinalu.

Mari je platio zakup čitavog hotela “Kromliks haus”, a to zadovoljstvo koštalo ga je 1,8 miliona funti, ali će zato njegove zvanice uživati u blagodetima koje im se nude. Inače ovaj ugostiteljski objekat je proglašen za najbolji u Škotskoj prošle godine.

U porodici Mari ovo nije prvo venčanje koje će održati u ovog hotelu, jer je, pre Endija, na istom mestu u bračne vode stupio i njegov stariji brat Džejmi, a upravo mu je budući mladoženja bio kum na tom venčanju.

Za sada se ne zna ko će tu ulogu imati na njegovoj ceremoniji, kao ni to da li je pozivnica stigla na adresu Novaka Đokovića, jer se zna da su njih dvojica dobri prijatelji iz mlađih dana i da se druže na ATP turu, ili im je možda ovo poslednje međusobno finale u Melburnu poremetilo odnose.

Pogledajte još