VUČELIĆU, ĐUBRE KOMUNISTIČKO: Ko je žestoko isprozivao potpredsednika Partizana

Trener Spartaka Stevan Mojsilović žestoko je replicirao potpredsedniku Partizana Miloradu Vučeliću koji je današnji meč između Crvene zvezde i subotičkog superligaša nazvao – vašarskim. Takođe, Vučelić je dodao da bi ekipe kao što su Spartak i OFK Beograd trebalo da igraju u nižem rangu posle svega viđenog prethodne sedmice na Staroj Karaburmi.

Odgovor iz Subotice je bio ekspresan i šokantan. Temperamentni stručnjak, i nekadašnji član stručnog štaba Crvene zvezde, izneo je teške optužbe na račun jednog od glavnih ljudi u Partizanu.

Puši, Vučeliću, taj svoj tompus i dalje! Ako imaš imalo pameti i obraza, nemoj da izlaziš više na ulicu, ovaj narod ti sve pamti. Hiljade crnih barjaka je Srbija ili Jugoslavija okačila na svoje kuće zbog politike čiji si ti bio protagonista. Da malo pameti ima, bolje bi mu bilo da začepi ta svoja usta, koja su građanima uzela 25 najboljih godina života“, rekao je Mojsilović.

Revoltirani trener Spartaka u dahu je nastavio šokantno izlaganje.

Vučelić se malo igrao politike, pa nas terao u ratove. A sad bi da se malo igra fudbala. Bando crvena, đubre komunističko“, završio je Mojsilović.

Izvor: mozzartsport.com

Pogledajte još