POTRESNA ISPOVEST NOVAKOVOG BRATA: Nisam imao ni ljubav ni prijatelje, a onda se on pojavio!

Pepe Imaz je Španac koga je Novak Đoković priključio svom stručnom timu, što je izazvalo burne reakcije u javnosti. Mediji su Imaza prozvali guruom, što je srpski teniser oštro demantovao.

Novak i Marko bili su učesnici seminara o meditaciji koje je Imaz organizovao.

"Nisam imao ljubavi za sebe, bio sam nervozan i bez energije. Sve se to akumulirao u meni, a negativnost je izlazila kroz tenis. Međutim, vremenom se mnogo toga skupilo u meni do mere da sam postao depresivan, nisam imao prijatelje niti život. Zatvorio sam se u sebe", počeo je ispovest 25-godišnji Marko Đoković, koji je prestao aktivno da se bavi sportom.

Onda je upoznao Pepea i sve se promenilo.

"Tada sam počeo da uživam u životu", nastavio je Marko i priču potkrepio primerom:

"Ranije nisam mogao da pričam ni pred desetak ljudi, a evo sada govorim pred svima vama. To je govor ljubavi. Ljubav osećam prema svima vama. A osećam da svi imaju ljubav prema meni. Ništa više od toga mi ni ne treba".

Marko ne krije da je teško bilo podneti činjenicu da je oduvek bio u Novakovoj senci.

"Nisam imao jake veze s porodicom. Međutim, vremenom sam ih ojačao. Posle četiri godine otkako idem ovim putem ljubavi znam da me svi vole iskreno", završio je priču Marko Đoković.

Na istom predavanju govorio je i Novak, koji je, između ostalog, pozvao prisutne da "zamisle da je njihov um nebo, a misli su oblaci".

Izvor: kurir.rs

Pogledajte još