Nole stigao u Montreal

Nakon što se udobno smestio u hotel, konstatujući preko "Tvitera" da ima lep pogled, što i ne čudi jer na bilbordu može da vidi i svoju fotografiju, Đokovića žreb i nije baš previše obradovao.

Najboljem igraču sveta prvi rival biće bivši četvrti teniser sa ATP liste, Nikolaj Davidenko. Rus će u prvom kolu igrati protiv nekog od igrača koji prebordi kvalifikacije, a Đoković je kao prvi nosilac slobodan u uvodnoj rundi nadmetanja.

Potom bi trebalo da usledi Novakov duel sa šampionom US Opena iz 2009, Huanom Martinom del Potrom, a ako Gael Monfis ne ispadne do četvrtfinala, upravo će ovaj Francuz biti Noletov rival tada.

U polufinalu Novaka može da očekuje okršaj sa Rodžerom Federerom, jedinim igračem na svetu koji ga je pobedio u 2011. godini, dok je na drugoj strani žreba Rafael Nadal, sa kojim Đoković ne može da se sastane pre finala.

Viktor Troicki se nalazi na Novakovoj strani žreba i u prvom kolu igra protiv nekog od učesnika kvalifikacija. U drugom ga čeka pobednik meča Markos Bagdatis - Džon Izner, a potom, po svoj prilici, u osmini finala Gael Monfis.

Pogledajte još