NE DAJU MU DA DOĐE U POSETU! Šumaherov menadžer sumnjičav: Porodica nešto krije!

Porodica višestrukog svetskog šampiona u F1 Mihaela Šumahera krije istinu o njegovom zdravstvenom stanju, izjavio je njegov bivši menadžer Vili Veber.

- Poslao sam cveće i čestitku za Mihaelov rođendan, ali nisam dobio nikakav odgovor od njegove porodice. Nesrećan sam zbog toga - izjavio je Veber za britanske medije.

- Milioni ljudi žele da znaju šta se događa. Šumaherova porodica mora da im kaže pravu istinu. Siguran sam da i kada nešto kažu da ne govore istinu - otkrio je on.

Veber kaže da je tražio od porodice Šumahera da ga poseti.

- Kada mi zazvoni telefon kod kuće uvek se nadam da će sa druge strane da bude Mihael. Nada nikada ne umire. Plaše me se, misle da ću sve da ispričam medijima. To nije istina, potpisao bih i ugovor o ćutanju ako treba - istakao je Veber.

Šumaher je 29. decembra 2013. godine teško povredio glavu posle pada na skijanju. Slavni nemački vozač je odmah prebačen u bolnicu u Grenoblu gde je hitno operisan, a potom je šest meseci proveo u komi.

Njegov oporavak je potom nastavljen u Lozani, pre nego što je u septembru 2014. prebačen na kućno lečenje u švajcarskom Glandu.

Izvor: Kurir

Pogledajte još