KO SAD SME DA PISNE? Šta Aleksandar Vučić kaže za Novakove suze

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, je tokom svog obraćanja novinarima na konferenciji povodom formiranja Vlade, deo posvetio i Novaku Đokoviću i njegovom porazu u 1. kolu Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru.

Vučić je istakao da su suze srpskog tenisera posle meča pokazale koliko voli Srbiju.

- Novaku Đokoviću se zahvaljujem na svemu što je učinio za Srbiju i čestitam mu na dosadašnjim neverovatnim rezultatima. Njegove sinoćne suze su pokazale koliko voli svoju zemlju - rekao je Vučić na konferenciji u Skupštini Srbije.

On je dodao da je Novak, iako to niko ne zna, igrao povređen, a imao je poruku i za sve one koji su napali srpskog tenisera posle poraza po društvenim mrežama i portalima.

- A za sve one što ga kritikuju preko raznih društvenih mreža, poručujem da više vrede njegove suze nego sve što su oni uradili u životu. A onim idiotima što ne navijaju za njih jer misle da su tako protiv Vlade, mogu samo da poručim da rade protiv svoje zemlje. Nemam reči - rekao je Vučić.

Mandatar je poručio da on u naše sportiste veruje i da se nada da će doneti rekordan broj medalja iako sada ne izgleda tako.

Upitan za uspeh sportistkinje sa Kosova koja je osvojila zlatnu medalju, mandatar je primetio da su tu vest objavile brojne televizije, CNN i BBC tako brzo, da se zapitao "kad brže saznadoše".

Izvor: Espresso

Pogledajte još