GUD KIKIRIKI U NOVOM DRESU SRPSKE KOŠARKAŠKE REPREZENTACIJE

U sklopu sponzorstva i podrške koju GUD pruža Košarkaškom savezu Srbije, svi navijači moći će da uživaju u svom omiljenom GUD prženom kikirikiju, kao i u mariniranom GUD kikirikiju koji će ovog leta braniti boje naše reprezentacije u novim posebno dizajniranim kesicama. Nova, redizajnirana kesica GUD kikirikija predstavljena je zajedno sa novim dresovima reprezentacije na revijalnoj manifestaciji u organizaciji Košarkaškog saveza Srbije u saradnji sa sponzorima, a publika se podsetila zvaničnih dresova iz pedesetih, sedamdesetih, devedestih i dvehiljaditih.

„Košarka je sport prema kome srpski narod gaji posebne emocije i ponosni smo što naši košarkaši i košarkašice postižu izvanredne rezultate. Zbog toga nam je velika čast što je brend GUD deo tima za pobede Košarkaškog saveza Srbije. Sport je važna oblast za PepsiCo grupu čiji je Marbo deo, i mi partnerski pomažemo veliki broj prestižnih sportskih turnira. Kroz ovo partnerstvo se nadamo da ćemo srpskim košarkašima i košarkašicama dati podršku i vetar u leđa u osvajanju novih medalja“ istakao je Michail Orfanoudakis, komercijalni direktor kompanije PepsiCo za Zapadni Balkan.

Kompanija Marbo Product sa brendom GUD deo je pula sponzora Košarkaškog saveza Srbije od 2015. godine. Menadžment kompanije Marbo Product prepoznao je trud i rezultate koje postižu srpski košarkaši i košarkašice i postao je zvanični sponzor nacionalne košarkaške organizacije i svih selekcija. Kompanija Marbo Product, deo PepsiCo Grupe, jedan je od vodećih proizvođača grickalica u Srbiji i regionu, a sa brendom GUD je partner Košarkaškog saveza Srbije.

(old_image)

Izvor: nadlanu

Pogledajte još