Direktan prenos derbija ipak na RTS-u!

Lepšu vest ljubitelji fudbala u Srbiji nisu mogli ni da požele, i to pre svega oni koji nisu uspeli da dođu do karte za 144. večiti derbi ili žive u unutrašnjosti! Dakle, meč sezone srpskog fudbalskog šampionata ipak će biti prenošen na RTS-u!

Iako je bilo najavljeno da će putem TV prijemnika priliku da uživo posmatraju okršaj Partizana i Crvene zvezde imati samo ona domaćinstva čiji kablovski operateri emituju program Arene sport, situacija se promenila, pa će i kamere javnog servisa biti na stadionu u Humskoj.

Kako je najavljeno, RTS će od 19.00 časova raditi i specijalnu emisiju posvećenu najvećoj svetkovini srpskog fudbala, a od 19.30 sledi uključenje u direktan TV prenos, kada će se sa stadiona najverovatnije javiti Nedeljko Kovinjalo.

Izvor: RTS/mozzartsport

Radio televizija Srbije prenosiće na Prvom programu večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Prenos počinje od 19.25 časova.

Najveći fudbalski meč u zemlji, večiti derbi između Partizana i Zvezde, ovaj put, pored čari koje nosi sa sobom, nosi nešto možda i najvrednije u ovom trenutku - šampionsku titulu.

Meč, kao i svake godine, privlači ogromnu pažnju, kako u zemlji tako i u regionu i Evropi, pa će u Beograd, zbog meča, doći navijači iz Rusije, Grčke, Bugarske...

Karte za utakmicu su rasprodate, pa ukoliko niste među srećnicima koji su došli do njih, ostanite uz RTS, koji je, od 19.25 časova, obezbedio direktan prenos najveće utakmice srpskog fudbala.

Izvor: RTS

Pogledajte još