Ponedeljak, 18. mar 2013. u 10:53

Dr Aleksandar Šapić gostovanjem u "Utisku Nedelje" izazvao burne reakcije (VIDEO)

Aleksandar Dr Šapić na Utisku nedelje izmislio nepostojeću državu Nambiju, mešao padeže, otkrio gledaocima da je "magastrirao", ocenio da su Rusija i Kina nebitne zemlje, i zaključio da LDP i DS imaju dijametralne stavove

Dr Aleksandar Šapić gostovanjem u "Utisku Nedelje" izazvao burne reakcije (VIDEO)
Aca Dr Šapić je, kad god je dobio reč, mešao padeže i pokazivao elementarno nepoznavanje srpskog jezika, ali gledaoce je prvi put zaista zadivio kad je, mrtav hladan, rekao da je Jeremića podržala afrička država Nambija.

Aca Dr Šapić, inače formalno doktor nauka, verovatno je pomešao države Namibiju i Zambiju, obe na jugu Afrike, i stvorio novu suverenu zemlju sa hibridnim imenom.

Dr Aca Šapić je zatim nazvao Vuka Jeremića predsednikom UN (Jeremić je predsednik Generalne skupštine UN), pa se potom pošteno nalupao pričajući da su zemalje koje su podržale Jeremića nebitne, misleći na Rusiju i Kinu!

Ni sam Jeremić više nije mogao da ostane ravnodušan na provale Ace Dr Šapića, pa ga je pitao Šapića da li zna šta je Oebs. Šapić je, žmirkajući, odgovorio "znam, znam..."

Dr Aca Šapić je zatim, govoreći o tome da DS misli na "živalj u Republici Srpskoj", u jednom trenutku rekao: Republiki Srpski. Nešto kasnije, kad ga je Olja Bećković pitala o njegovom doktoratu i magistraturi, otkrio da je "magastrirao" pre 2009.godine. Govoreći o razlici između LDP i DS Aca Dr Šapić je rekao da te dve stranke imaju potpuno dijametralne stavove.Izvor: Kurir

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (2)

Неца Клиса
Sto se tice Sapica nemam nikakav komentar,jer je i svaki suvisan..A za Olju Beckovic mogu samo da kazem da je jedna jako nekulturna zena koja konstantno prekida Jeremica i tokom cele emisije je bila na strani Sapica.Jebena demokrata.. Dr Sapic hahahaha voleo bi da upoznam gospdina ili gospodju koja mu je urucila diplomu.
18. mar 2013. u 19:56
aKADEMIK
Verujem da je doktorirao na nekom od Mega Trendova jer samo tamo i samo takvi dobijaju ovakva akademska zvanja !Ako je on doktor nauka onda je svaki drugi Srbin za njega akademik.On i njegova diploma su merilo vremena u kojem smo živeli i u kojem živimo !Zbog takvih doktora nauka oni pravi doktori koji su to zvanje stekli uz ogroman rad i odricanja odlaze iz ove zemlje !
18. mar 2013. u 19:12

Srbija

Ankete

Da li planirate odmor ovog leta?
Rezultati ankete