Zvezda se ne predaje!

Trener Prosinečki dozvolio je medijima da prvih petnaest minuta budu na terenu stadiona Rut d Lorijen, da bi nakon toga svoje zamisli zatvorio za javnost i na terenu ostao sam sa igračima nešto manje od sat vremena.

- Očekuje nas revanš meč, teška utakmica, na koju moji igrači i ja sigurno nećemo izaći sa podignutom belom zastavom. Ren ima prednost iz prve utakmice, ali u fudbalu je sve moguće, i ja verujem u konačni uspeh. U prvom poluvremenu na Marakani smo pokazali da možemo da se nosimo sa Francuzima, i ako uspemo da zadržimo takav ritam tokom čitavog meča u Renu, sve je moguće - rekao je Prosinečki.

(old_image)

Penali, što da ne?

Posle prve utakmice moji saigrači i ja analizirali smo kroz razgovor ekipu Rena i došli svi zajedno do zaključka, da sutra možemo do uspeha. Ako budemo u potpunosti skoncentrisani, agresivni i na nivou svojih najboljih partija, siguran sam da možemo da anuliramo prednost Francuza i na kraju trijumfujemo. Apsolutno mi je nebitno na koji način. Da li posle devedeset, sto dvadeset minuta igre ili posle penala, važno je da ako nam se ukaže i najmanja prilika za prolaz, da je iskoristimo - istakao je Darko Lazović.

Francuske medije zanimalo je koliko je ubedljiv poraz Rena od Monpeljea, mogao da ukaže na neke slabosti kluba iz Bretanje.

- To nama ne znači previše. Liga 1 je jedno od najjačih takmičenja u Evropi, i svaki rezultat je moguć. Mi smo ekipu Rena upoznali do detalja kroz snimke i analizu prve utakmice, tako da nisam mogao da izvedem nikakav zaključak koji već nisam znao posle njihove poslednje utakmice - zaključio je Prosinečki.

Pogledajte još