Ukradeni lekarski nalazi Mihaela Šumahera

Legendarni Nemac je doživeo teške povrede glave 29. decembra tokom skijanja i posle višemesečne kome prošle nedelje su konačno došle ohrabrujuće vesti da je prebačen u jednu kliniku u Lozani gde će nastaviti dug process rehabilitacije.

U saopštenju koje je objavio menadžment sedmostrukog svetskog šampiona navodi se lekarski nalazi, za koje se tvrdi da su Šumaherovi, nude što boljem ponuđaču. Zbog toga je usledilo upozorenje da policijske službe već rade na tom slučaju i da će u slučaju da se ispostavi da je informacija tačna biti podnete tužbe protiv osoba koje pokušaju da objave informacije iz tih nalaza.

"Već nekoliko dana ukradeni dokumenti i podaci se nude na prodaju. Ti koji ih nude tvrde da su u pitanju lekarski nalazi Mihaela Šumahera. Ne možemo da tvrdimo da li su ti dokumenti autentični ili ne. Međutim, jasno je da su ti dokumenti ukradeni, a ta krađa je prijavljena i policijski zvaničnici su upoznati sa svim dešavanjima. Upozoravamo sve da su kupovina i objavljivanje takvih dokumenata zabranjeni. Sadržaj lekarskih dokumenata su privatni i poverljivi i ne smeju da budu objavljeni. Zbog toga ćemo u slučaju da neko to objavi svakoga tužiti", stoji u saopštenju.

Tačno Šumaherovo stanje trenutno nije poznato, a u poslednjem saopštenju njegov menadžment je objavio da on više nije u komi.

Izvor: B92

Pogledajte još