ŠUMI BIO U BOLNICI POD LAŽNIM IMENOM: Pročitajte pod kojim je identitetom zaveden

Sedmostruki svetski šampion u F1 Mihael Šumaher bio je u bolnici u Grenoblu zaveden pod imenom Žeremi Martin.

Šumaher je 16. juna izašao iz kome i napustio je bolnicu u Grenoblu, gde je zbog teške povrede glave bio na lečenju od kraja decembra. On je potom prebačen u rehabilitacioni centar u Lozani. Međutim, zdravstveni karton nemačkog vozača je ukraden, a za sada nepoznati lopovi pokušavaju da ga proda medijima. Policija je pokrenula opsežnu istragu, a lopovi su navodno nemačkim, francuskim i švajcarskim medijima ponudili neke Šumijeve zdravstvene nalaze za 60.000 švajcarskih franaka.

Francuska policija priznaje da još ne može da utvrdi da li je zdravstvenu dokumentaciju ukrao neko od zaposlenih u bolnici u Grenoblu ili je u pitanju hakerski napad. Prema poslednjim informacijama dosta osoba je imalo pristup zdravstvenim podacima nemačkog vozača, ali za sada nema osumnjičenih.

Pojedini mediji otkrivaju da je Šumaher u bolnici u Grenoblu bio zaveden pod imenom Žeremi Martin, a Mihaelova menadžerka Sabine Kem je najavil tužbu protiv svih koji objave ukradene zdravstvene podatke slavnog vozača, koji se oporavlja u bolnici u Lozani.

Izvor: Kurir

Pogledajte još