Lazović: I dupla kruna i Evropa!

- Stvarno sam zadovoljan, juče smo imali, da tako kažem, malo teži trening, gde smo više punili noge i mislim da još nismo dobili tu svežinu. To je i normalno za ovaj deo priprema. Opet smo maksimalno ušli u utakmicu, i mislim da smo zasluženo pobedili. Svi dobro radimo na pripremama, i mislim da će ta spremnost i svežina tek doći kada budu došle utakmice kvalifikacija. Mislim da, što se mene i mojih igara tiče, dajem svoj maksimum i nadam se da ću se nametnuti šefu – rekao je Lazović.

Talentovani vezista dobro zna ciljeve Crvene zvezde pred svaku sezonu.

Pored norveškog Stromsgodset-a koji je jedini siguran učesnik trećeg kola kvalifikacija, potencijali protivnici Zvezde biće i pobednici duela između belgijskog Westerlo-a i finskog TPS Turku-a, letonskog Ventspils-a i beloruskog Shakhtior Saligorsk-a, kazahstanskog Aktobe-a i mađarskog Kecskemet-a, kao i AEK Larnace iz Kipra i Floriane iz Malte.

- Dosta dugo smo bez titule. Mislim da prvo treba da se pokažemo Evropi, da pokušamo da uđemo u Ligu Evrope, to je prvi cilj. Nakon toga, treba da dobrim partijama u prvenstvu osvojimo titulu i duplu krunu.

Lazović ne razmišlja mnogo o potencijalnim protivnicima u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

- Nemam neku specijalnu želju, mislim da je najbitnije da se dobro pripremimo i da se uigramo, i koji god protivnik da nam dođe, da prođemo u naredno kolo. Ne razmišljamo o prošlom letu, ne vraćamo se na to. Mislim da sad dobro radimo, dobro treniramo, i neće biti nikakvih problema – zaključuje Lazović.

Pogledajte još