Čas iz navijanja u jednoj beogradskoj školi

Poznato je da u školi ima svakakvih nestašluka, ali i najliberalniji pedagozi siguro bi na ovo rekli: "previše je". Profesor srednje elektrotehničke škol, otišao je toliko daleko, da je kao vatreni navijač Partizana održao u školi čas navijačkog skandiranja.

Ovih dana pravi hit na internetu je snimak na kojem profesor elektrotehničke škole iz Beograda pozva đake da mu se pridruže i skandiraju "sisaj, Zvezdooo, sisaj, Zvezdo, leeeee.

Sve se, kako piše "Kurir" desilo u učionici Srednje elektrotehničke škole u Beogradu. I ništa tu novo ni čudno ne bi bilo osim jedne sitnice: najgrlatiji i najvatreniji navijač među njima bio je - jedan od profesora škole.

Profesor je sa đacima pevao vulgarne i uvredljive navijačke pesme. Profa koji je vatreni navijač Partizana, rešio je da okupi svoje učenike, takođe simpatizere crno-belih, i da sa njima otpeva omiljenu mu pesmicu. Sve počinje urlanjem "Što ja volim taj seks", što su đaci za njim ponavljali, da bi odjednom svi ustali i počeli da divljaju po učionici uz pesmu "Sisaj, Zvezdo".

Ministarstvo prosvete Srbije ni nadležna škola na ovo još nisu reagovali.

Pogledajte još