Andrija Prlainović predstavio robnu marku Keel

U prisustvu velikog broja posetilaca i medija, najviše su uživali najmlađi obožavatelji i obožavatejke koji su osim dodeljenih poklona imali priliku da se slikaju sa proslavljenim asom, i dobiju autograme od prisutnih zvezda koje su došle da podrže klupskog i reprezentativnog kolegu poput Nikole Rađena, Duška Pijetlovića i Filipa Filipovića.

(old_image)

- Dobar dan svima, hvala što ste došli. Zadovoljstvo mi je da Vam predstavim jedno novo ime na tržištu sportske opreme koje dolazi upravo iz vaterpolo sveta. Robna marka Keel pojavljuje se prvenstveno na srpskom tržištu, najviše zbog toga što je upravo ovde i nastala, dobila karakter, i u saradnji sa Sport Visionom na pravi način izašla na tržište. Tehnologija i materijali izrade profesionalnih kupaćih gaća i kostima Keel-a dolaze iz razvoja u kome su učestvovali stručnjaci, kao i moja malenkost. Takav tim dobro zna šta je neophodno da bi oprema bila na nivou koji zahteva profesionalni vaterpolo. Sa tim kvalitetom Keel dolazi ne samo na tržište opreme za vaterpolo, već će ponuditi i kupaće gaće i kostime za plivanje i rekreaciju, kazao je Prlainović.

(old_image)

On je dodao i da mu je bilo zadovoljstvo da učetvuje u sportsko-poslovnoj saradnji za koju se nada da će pored komercijalnog uspeha skrenuti pažnju na važnost bavljenje sportom, zdravlje i razvoj karaktera.

(old_image)

- Ovde možete videti modele koji nose moj potpis. To je sportsko-poslovna saradnja koja je meni bila zanimljiva i verujem da će biti interesantna i publici. Pored toga, mislim da je to lep način da se skrene pažnja na sport, a posebno vaterpolo i plivanje koji su vrlo važni za zdravlje, i razvoj karaktera, što je i naša poruka i moto: water shape character.

(old_image)

Nakon dodele poklona i izjava za medije priređen je nagradni konkurs na kome su se okupljeni okušali u pogađanju gola, a najuspešniji su osvojili nagrade.

Pogledajte još