Mladić pao pokušavajući da preskoči zidine Petrovaradinske tvrđave

Mladić iz Kikinde je, kako se navodi, tom prilikom zadobio teške povrede u vidu preloma skočnog zgloba.

Novosadska policija navela je da tokom drugog dana muzičkog festivala "Egzit 14" na kome je prisustvovalo oko 40.000 posetilaca, nije bilo narušavanja javnog reda i mira u većem obimu, izuzev razbojništava, držanja i prodaje droge i prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru.

U Bulevaru cara Lazara jutros oko 1.30 časova dve osobe su uz pretnju nožem rumunskom državljaninu (24), oduzeli 5.000 dinara, 2.000 leja i mobilni telefon.

Policija je oduzela narkotike od 43 osobe, od kojih su 17 strani državljani, zbog prodaje droge krivične prijave biće podnete protiv dve osobe, a zbog nedozvoljenog držanja droge biće podnete krivične prijave protiv 41 osobe.

U Novom Sadu, u stanu R. M. (21) iz Bačke Palanke policija je pronašla više paketića amfetamina, i protiv njega će biti podneta krivična prijava, kao i protiv J. K. (24), iz Novog Sada, kod koje je pronađena marihuana.

U Petrovardinu je sinoć oko ponoći na mostu "Duga", M. V. (20) iz Novog Sada, ometao policajce psovkama, a pri pokušaju da ga legitimišu i uvredama, dok se slovenački državljanin (27) najpre verbalno sukobio sa kontrolorom gradskog prevoza, a zatim mu pretio
batinama.

Izvor: Alo

Pogledajte još