Restoran Lorenzo&kakalamba

Potpuno nesvakidašnji enterijera, koji spaja dve nespojive kulture- renesansnu Firencu i karakterističi Pirot. Ovaj srpsko - italijanski “sukob” prožima se i kroz...

Restoran Lorenzo&kakalamba
 • Hrana

  6.7

 • Uređenje

  7.7

 • Usluga

  6.6

 • Cene

  umereno

Adresa: Cvijićeva 110
Telefon: +381 11 3295351
Potpuno nesvakidašnji enterijera, koji spaja dve nespojive kulture- renesansnu Firencu i karakterističi Pirot. Ovaj srpsko - italijanski “sukob” prožima se i kroz...


Lorenzo& Kakalamba je restoran potpuno nesvakidašnjeg enterijera, koji spaja dve nespojive kulture- renesansnu Firencu i karakterističi Pirot.

Crni petao kao simbol Firence na jednoj strani i pirotski ćilimi na drugoj, predstavljaju kombinaciju koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Ovaj srpsko - italijanski “sukob” se osim kroz stilove koji dominiraju enterijerom prožima i kroz gastronomiju.


Originalni jelovnik sadrži jela kao što su:juneći karpaćo sa vasabi salsom, šušpe (domaće suve paprika punjene mlevenim mesom), paste u orahu i jela ispod sača, tulumbe, baklave, ali i tiramisu i čokoladni mus. U njihovoj bogatoj ponudi nalaze se i mnoga druga jela koja predstavljaju svojevrsno bogatstvo u tradiciji obe zemlje.


Pizze pripremaju isključivo na bukova drva, a pizza se prasećim mesom će biti specijalitet koji ćete moći da jedete samo u ovom neobičnom restoranu.


Zanimljivo je i to da sve što ovde vidite možete i da kupite, jer je ovo mesto ujedno i galerija.


Oceni mesto

Ocene za kvalitet su u rasponu od 0 -10 i daju se u određenim kategorijama.

Da biste mogli da ocenite mesto, morate biti ulogovani!

Uloguj se ovde ili kreiraj nalog

Mapa

Sakriji/prikaži objekte u blizini

Povezani članci

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (3)

Ivana Matic
Definitivno jedno od originalnijih mesta na koja se moze naici u Beogradu! Prijatno i nesvakidasnje, preporucila bih svima! Svakako cu doci opet :)
21. jan 2013. u 12:00
Nenad Omerovic
Ovakav tip restorana sam imao prilike da vidim u Londonu. Veoma sam se prijatno iznenadio kad sam video da je ovako nesto konacno stiglo kod nas. Ovo nije obicno mesto gde cete doci da se najedete i da odete kuci. Svaki naredni dolazak napomenite da zelite da sedite u drugom delu restorana, jer je svaki cosak uredjen za sebe. Sve pohvale za enterijer i hranu!
25. sep 2011. u 13:38
Skrabalica :)
Mnogo mi se dopada, mno-goooo, jedva cekam da odem u ovaj shopping restoran :)
11. nov 2010.
 • Promo