Restoran Carskaja Ohota

Na obali Dunava, u budućoj oazi mira sa bezbroj mogućnosti po imenu Ada Huja, krije se restoran lovačke kuhinje.

Restoran Carskaja Ohota
 • Hrana

  5.1

 • Uređenje

  3.7

 • Usluga

  4.5

 • Cene

  prihvatljivo

Adresa: Ada Huja bb
Telefon: +38162 544544
Na obali Dunava, u budućoj oazi mira sa bezbroj mogućnosti po imenu Ada Huja, krije se restoran lovačke kuhinje.
Sličan ruskoj dači, nastao po ugledu na istoimeni restoran u moskovskoj obali - Carskaja ohota trebalo bi da bude idealno mesto za opuštanje uz pucketanje vatre iz kamina, dobro vino i ukusnu hranu.Ipak ništa nije idelano, pa tako nu Carskaja Ohota.

Oceni mesto

Ocene za kvalitet su u rasponu od 0 -10 i daju se u određenim kategorijama.

Da biste mogli da ocenite mesto, morate biti ulogovani!

Uloguj se ovde ili kreiraj nalog

Foto galerija

Mapa

Sakriji/prikaži objekte u blizini

Povezani članci

Postavi komentar


0/1200Komentari korisnika (19)

Neregistrovan korisnik
Bila sam urestoranu pre nedelju dana,konobari su bili ljubazni,hrana odlicana,bilo je jako cisto.Pogled iz baste je predivan,pa vredi i ako su cene malo vece!!!
29. avg 2011. u 01:12
milan
Nisam dugo bio u ovom restoranu, pre neki dan sam otišao i duboko se razočarao. Potpuno se slažem sa Spirislavom, identično iskustvo sam i ja doživeo.Ali ne samo to, restoran je nekada bio jako lep, ali sada, užas, sada sa svim onim glupostima koje su dogradjivane više podseća na neku šupu nego na elitni restoran. Ne znam samo ko je bio toliko pametan da napravi onakve gluposti,makar da su angažovali nekog ko ima iskustva u gradjevini a ne onako.Jako mi je žao šta je napravljeno sa onim neartikulisanim dogradjivanjem i koliko je lepota restorana uništena , jer me za njega vezuju neke jako lepe uspomene. Nekada jedan od najboljih i najlepših restorana u Beogradu a sada najobičnija šupa.
19. okt 2010.
carski_lov
Postovani,nije nam poznato da se nesto tako desilo ali u svakom slucaju,primite nase izvinjenje i ujedno Vam se zahvaljujemo na kritici.Nadamo se da cemo Vas opet videti u restoranu i uzivati u Vasem drustvu.
4. nov 2008.
spirislav
Bili smo 2 puta i super smo se proveli. Ali juce je bio treci i poslednji put. Konobari jako neljubazni, na meniju nije bilo niceg, jedva se izborismo za rolovanu piletinu al` genije kuvar odlucio da nam promeni porudzbinu i spremi covek medaljone??!!? I to smo cekali preko sat vremena da nam spreme. Uzas, uzas, nikada vise tamo.
3. nov 2008.
pitagoraa
Ambijent je zanimljiv,u maniru lovacke atmosfere kao i kuhinja koja je fantasticna.
30. mar 2008.
Pogledaj ostale komentare
 • Promo