Vratio se Raća - Partizan izgubio!

Partizan je odigrao utakmicu sa dve različite postave, trener Aleksandar Stanojević je u dva poluvremena izveo dva potpuno različita tima.

U prvom, sa najjačom postavom, igrao je napadač Eduardo Pašeko, a interesantno je da su u nastavku na terenu, između ostalih, bili tek pristigli štoper Luizao i povratnik Raća Petrović.

- Vratio sam se iz Holandije jer je došlo do nekih nesuglasica. Nastali su problemi administrativne prirode pri dogovorima s Viteseom. Na takve stvari ne mogu da utičem. To nije moj deo posla, ima ko će da vodi računa o tome. Na meni je da se koncentrišem na zeleni teren - rekao je Petrović.

Transfer u Vitese sada izgleda daleko, ali reprezentativac Srbije tvrdi da nije još uvek sve izgubljeno.
- Nije gotovo, sledi nova runda pregovora. Ali, ponavljam, ne opterećujem se time. Uostalom, obećao sam da ću se kad-tad vratiti u Partizan i evo me, tu sam.

Partizan:Stojković, Aksentijević, volkov, Ranković, Ivanov, Kamara, Babović, Ilić Saša, Vukić, Šćepović, Eduardo. (od 46′): Ilić, Marković Saša, Luizao, Stanković, Davidov, Petrović, Tomić, Babić, Ninković, Diarra, Jovančić.

Jagodina: 12 Šimić, 26 Ilić, 6 Vasiljević, 15 Projić, 13 Dukić, 21 Milenković, 20 Kostić, 10 Stojković, 8 Vujović, 18 Stojanović, 24 Đenić.

Igrali su još: 11 Bondžulić, 5 Tomić, 19 Olujić, 2 Živković, 3 Protić, 4 Nikodijević, 14 Đorđević, 16 Filipović, 17 Đurić, 7 Vušljanin, 9 Mićunović, 27 Mugoša.

Pogledajte još