Mesi odbranio Super kup!

U oba meča viđen je veliki broj fantastičnih poteza sa obe strane, devet golova, ali i varnice i grubi startovi bez kojih ne mogu da prođu mečevi Barselone i Reala.

Katalonci su već u 15. minutu poveli, Mesi je fantastično je protrčao pored srednjeg reda Reala, uposlio je bez gledanja Inijestu koji je lako prebacio Kasiljasa.

Kraljevski klub je izjednačio pet minuta kasnije, Kristijano Ronaldo se odlično snašao u kaznenom prostoru gostiju nakon polu-centaršuta Karima Benzeme. To je Portugalcu bio prvi pogodak u karijeri na Kamp Nou, a jubilarni 100. u dresu kraljevskog kluba.

Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minutu Barselona je posle kornera došla u novo vođstvo. Pedro je "štiklom“ uposlio Mesija a Argentinac, utekavši Karvalju loptu šalje u desni ugao Kasiljasovog gola.

(old_image)

Nakon kornera i velike gužve u Real je u 81. minutu izjednačio na 2:2. Karim Benzema je uz dosta sreće uspeo da "ugura" loptu u gol.

Odmah nakon izjednačujućeg gola u igru je ušao Sesk Fabregas.Doskorašnji kapiten Arsenala je učestvovao u akciji koja je u 88. minutu donela 3:2 i treći uzastopni Superkup u istoriji. Akciju je pokrenuo Fabregas, a onda su Mesi i Adrijano odigrali dupli pas koji je fantastični Argentinac završio neodbranjivim volejem.

Fudbaleri Reala izgubili su živce, a pred sam kraj meča kada je Marselo je "divljački" sa obe noge startovao na Fabregasa. Nastala je velika gužva na terenu , iz koje su Vilja i Ozil izašli sa crvenim kartonima.

Pogledajte još